dilluns, de novembre 05, 2007

A manca de panallets, atacarem els carmelus

La setmana passada va ser la Castanyada... Però cal fer "cada cosa al seu lloc", i tal i com ens fa ràbia la gent que celebra Halloween a Catalunya, nosaltres no farem la Castanyada mentre siguem aquí.
Ens vam currar un parell de carabasses, i varem comparar caramels pels nens... Buenu, o com a mínim aquesta va ser l'excusa... No sé com va anar, però tot i que van venir molts nens, ens va sobrar una muntanya de caramels... I ves per on, eren dels que més ens agradaven!!! Coses de la màgia de Halloween...
A l'àlbum podeu veure les nostres disfresses de última hora i les fotos del curs "fer una carabassa és fàcil - tu també ho pots fer!".

Una abraçada dels Tiets a Amèrica!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eh eh... aquí, per Halloween vàrem fer castanyada. I només castanyada amb l'acepció de "castanya de l'arbre" eh? no cap altre tipus de castanya... eh, eh, eh. De totes maneres, un consell: ja que sou en terra de Halloween, preneu apunts de com es fa la festa per convertir-vos en experts, així quan torneu a Catalunya, estareu plenament integrats a la nova cultura del pais... perquè un any més, els nens amb disfresses estan envaint els carrer del pais... ah, the times they're changing!!!

pd: records

Sargandilla ha dit...

Hola parelleta!
Doncs aquí ja hem encès la llar de foc i en comptes de castanyes fem carneta a la brasa.
Ja falta poc perquè ens trobem no? Tornareu com els turrons??? Per aquí ja ens envaeix la publicitat nadalenca!!!!!!!!!
Petonets!!!!!

morfu ha dit...

Hola que tal?
Nosaltres des de San Franciscu al final teniem moltes ganes de fer festa (directament), massa temps de sequera. Sabiem que a Castro street (el barri gay)cada any hi ha el festival mes gros de Hallowen, tothom hi acudeix per reviure una mega party street parade. Pero degut els disturbis de l'any passat amb els chicanos de santa monica aquest any a San Fran no hi ha agut festa. Ens hem agut de conformar bebent-nos uns quants packs de birres. Pero ha estat be !
Dema marxem rumb al sud de California per seguir el nostre CLIMBING TRIP!
vinga uns abracada des dels USA