dilluns, de setembre 10, 2007

Pack "Lluna de mel"

A "Viatges Almendrus" podeu trobar dues modalitats de packs "Lluna de mel"

En Roger i la Maria van optar per l'opció "Bio-piju": excursionetes guais, sense dificultat tècnica, i tornant a un bon hotel al vespre per fer una bona dutxa i dormir a un llitet tou.
El pack inclou fotos romàntiques, visites a llocs idíl·lics, i pitets per quan cau la baba.
Per altra banda, en Josep Ma i la Neus es van decantar per l'opció "furgoneta i cordes"


Aquesta opció substitueix la comoditat de l'hotel pel romanticisme de la furgoneta, (les limitacions d'espai faciliten el "roce"!). A part d'això, ofereix la possibilitat d'explorar els mateixos llocs que la opció "Bio-piju" però des de la perspectiva de l'escalada... Quan el temps ho permet!

Sigui quina sigui la opció, segurament els Almendrus som els que en disfrutem més d'aquestes excursions. Ens fa moltíssima il·lusió que alguns amics aprofitin els seus viatges de vacances per passar uns dies amb nosaltres.

Amics, MOLTES GRÀCIES PER HAVER VIN- GUT!!



Una abraçada a tots de part dels Tiets a Amèrica

*Clàusula de contracte: a Viatges Almendrus no ens fem responsables de les activitats nocturnes de tipus "indoor" pròpies de llunes de mel, i no acceptarem reclamacions referents a aquestes (ni queixes per insatisfacció, ni lesions...)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola tiets,
Comenceu a especialitzar-vos en viatges familiars perquè els futurs papis aprofitaran per venir-vos a veure sempre i quan en Guerau es comporti... un super petó de Miss Pontones multiplicada per 1000