dilluns, de juliol 30, 2007

"Viatges Almendrus"


Després de la visita dels "Avis a Amèrica", Pitxi-Tours i Gemma-Viatges han decidit unir forces per convertir-se en el primer "gegant" de les agències de viatges de catalans a terres canadenques:

Viatges Almendrus
si no veus un ós et tornem els diners

El nostre primer client va ser en Furtet, que va pujar a veure'ns des de la República Domini- cana durant una setmaneta.
Tot i que vam poder anar molt poc a les muntanyes (a nosaltres se'ns han acabat les vacances), vam estar força de llet amb els animals.

Per altra banda, en Wei (a qui hem batejat amb el nom de "Umpa- Lumpa", en referència als homenets treballa- dors de "Charlie i la fàbrica de xocolata") també es va apuntar un dia, i es perfila com un client potencial (tot i no ser català), ja que ell solet no surt mai de Calgary, i al ritme que va acabarà tornant a Xina sense haver vist res que no sigui el laboratori!

Finalment, aquesta setmana i la vinent arriben el pack Puigdecanet-Cuesta i el pack Vallmajó-Neus, que han optat per la nostra oferta especial per parelles.

Ja tenim les disfresses d'ós, elk i moose a punt... O us pensàveu que tot era de veritat??... Innocents!!!

Com podeu veure, la disfressa d'elk va ser una de les preferides de l'Albert. Oi que ens queda bé?

Ara hem de vigilar que amb tantes fotos que ens tira la gent no ens pugi "la fama al cap"... No voldríem acabar sortint a les revistes del cor amb titulars com "Exclusiva: L'aventura de Britney Spears amb un tiu bestit d'ós!", o "Brad Pitt confessa el seu afer amb una noia-elk"...

Aquí no hi ha torerus ni folklòriques, però el coeficient de la gentussa que surt a aquestes revistes està a la mateixa alçada...

Una abraçada ben forta dels Tiets a Amèrica!!

1 comentari:

Sargandilla ha dit...

Ei!
Doncs pot ser un bon negoci! potser hauríem de fer un pensament i invertir-hi... Ens ho rumiarem!!!