dissabte, de juny 16, 2007

Veti-Charm

Ni "project management", ni "edificis sostenibles"; el futur té un nom:
Veti-Charm S.A.
exportació de 7 vetes a Canadà

I és que us farieu creus de com agraden les 7 vetes als canadencs, és increïble! Amics, professors universitaris, científics de renom... Agraden a tothom!
A més, aquí ningú té els prejudicis que poden tenir els "pijus" de Barcelona o Vic (ja sabeu, que les 7 vetes són de "pagesot"...), i puc portar-les fins i tot quan he d'anar "vestit de Rocaprevera" a una conferència plena de tius encorbatats.

Fins i tot la Gemma (a qui podeu veure vestida amb l'uniforme de feina i les seves floretes al fons) s'està plantejant posar-se'n unes per anar a currar a can Caltech. Ara només ens falta arribar a final de mes per poder anar a comprar (altra vegada!) alguna cosa que hi combini.
Així doncs, animo als socis d'Horti-Charm a que expandeixin els seus horitzons, i inverteixin en aquest nou negoci! De moment, jo ja faig d'home-anunci lluint el producte.

Per contra, del que no lluirem gaire serà d'aquesta "panera mexi- cana" tant lletja que ens van portar els nostres ex-veïns: un conjunt de plats i tasses que no regalaríem ni al nostre pitjor enemic, acompanyat d'una ampolla de vi... Que segurament acabarem tirant a la cassola per coure pollastre (ja ens ha passat l'edat del "Calimotxo").

Finalment, per si la incògnita no us deixa dormir, a la primera foto podeu veure que, de moment, jo soc lo més semblant a un colibrí que s'ha acostat a la menjadora ("flosti" de color vermell)... Però l'esperança és la última cosa que es perd!

Una abraçada dels tiets a Amèrica!

2 comentaris:

Sargandilla ha dit...

Ei!
Doncs trobo que aneu molt macos, deveu causar sensació!!!
I les tasses... mmm .... a mi ja em molen jajajaja

Apa petons i fins la propera!!!

Anònim ha dit...

Fem números. Jo t'envio les 7 betes a 20€ la parella (transport inclós) i tu te les vens a 30€. Pots vendre'n 25 parells, per començar?
Tu te'n treuràs 250€ nets i jo 125€.
Si veus que la cosa va bé llogarem uns transatlantic, el carregarem d'espardenyes i ens jubilem en plena joventut.
Per ara m'hauries de dir quines talles t'envio.
Xevi Capdevila, el Jueu.