diumenge, d’octubre 26, 2008

Indoor Chipmunk

Dissabte al matí, intent fallit de sortida amb bici (temporal de neu sorpresa), i havent complert amb els deures conjugals... Ens hem de moure!! Què fem!?

Doncs anar a fer una miqueta el Chipmunk al boulder de cole per preparar-nos pels EEUU, que el puta d'en Jesús ja fa 6c i ens passarà la mà per la cara!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ieppp familia!!!dissabte va haver un retrobament allò de cop i volta, sense res preparat!!!ens vem trobar la suelen i jo x barraques de Girona!allò els dos mig flipant de retobarnos enmig de tanta gent com havia!i la laura fotenme dentetes del viatje de l'any que veee...punyeteros!!en Jesus estava dormint x axo xq tenia skalada al dia següent!!aix...bueno parella, us vek molt en forma!!una abraçada

Sargandilla ha dit...

Nens, esteu super en forma no??
Nosaltres acabem de tornar de Las Palmas, de jugar a scrabble. Ha estat bé, però més relaxat que això vostre...

morfu ha dit...

Bones ! ja saps que pels escaladors catalans i europeus acostomats a la placa, l'escalada al yankee es una "vuelta al cole". O sigui que comença a fer JAM'S, fIGERS, oFFWITCHS i tota classe d'empotraments que llavors disfrutaràs de puta mare. Tot i que el millor ingredient es la MOTIVACIÓ 100% llavors les coses surten més que soles. Si tens algun dubte no oblidis de conectar amb algun master crack com podria ser en Vilaplain.
Una Abraçada i molts bons ampotres fierus !!!

Anònim ha dit...

Ei, quin parell de cracks! aneu dient que no feu res d'escalada pero s'us veu molt en forma!! Oju pero a no caure al costat friki de la vida!!
Per en Jesus no us preocupeu, per un dia que es treu algun 6c n'hi ha 10 que no pot amb el V+

Salut!!

Anònim ha dit...

Aprofito uns segons lliures que tinc per felicitar-te i demanar-vos perdó per no haver enviat cap correu, ni fotos, ni res.
Anem una mica liats de temps.
Aquesta setmana que ve, et passo fotos de en Lluc fent bulder al sofà de casa.
Records
Bram