dilluns, d’octubre 13, 2008

La "guindilla"

Què es pot fer un diumenge a la tarda si neva i no tens tele? Doncs deixar anar la imaginació i fer plans de futur!
Així va començar la idea d'acabar la nostra experiència americana amb un viatge llarg pels Estats Units, i mica en mica (diumenge de neu rere diumenge de neu) va anar agafant forma: intentarem acabar les respectives feines a finals d'agost de 2009, a inicis de setembre carregarem el cargol i recorrerem els EEUU "coast to coast", i tornarem a casa (definitivament) el Nadal 2009-2010.

View Larger Map
A grans trets el tema serà: Anar a veure en Yogi a Yellowstone, escalar les parets de Yosemite (quin somni!!), cuidar-nos la psique a Sant Francisco, deixar-nos rescatar per les "vigilantes de la playa" de les costes de California, casar-nos a las Vegas vestits d'Elvis i Marylin Monroe (tranquiles mares, això és conya!), empotrar mans i peus a les fissures d'Indian Creek, travessar el sud tan ràpid com puguem (parant a fer un whisky a Dallas), escoltar jazz en directe als bars de New Orleans, llac Michigan a Chicago, visita obligatòria a "Ponxatoni", museus a Washington, pujar per Philadelphia i Boston, travessar altra cop a Canadà per visitar el Quebec, menjar bon formatge, i vendre'ns el cargol, i finalment agafar un tren cap a New York (New Yooooork!!), on ens trobarem amb la família de la Gemma per anar a patinar sobre gel al Roquefeller center, musicals a Broadway... I agafar un avió de tornada a casa!
Sabem el que esteu pensant, i teniu raó: no, no ens l'hem guanyat aquest viatge, perquè des de que som a Canadà que ens ho estem muntant molt bé... Però nois, no esperarem pas a tenir hipoteques, feines estables, o (pitjor encara) nens per engegar-ho tot i marxar durant 4 mesos. Ara tenim la oportunitat, doncs Carpe Diem!!
Falta gairebé un any per començar el viatge, i ja n'estem disfrutant a tope... No hi ha res com tenir un bon projecte on posar-hi il·lusions!
Una forta abraçada dels Tiets a Amèrica!