dilluns, de febrer 25, 2008

El paradís

Això és el paradís!
Després de 3 setmanes en que la feina no ens havia deixat sortir de casa (només amb l'excepció d'anar a veure la marmota), va arribar la llum al final del túnel: un cap de setmana de 3 dies, sense feina, i amb bon temps!!
La Gemma va estrenar l'equip d'esquí de muntanya amb una excursió brutal al costat de Lake Louise... Quina canya això d'obrir traça i esquiar totalment sols a quatre passes d'un dels llocs més turístics del món!
L'endemà varem canviar els esquís pels piolets; una cascada de 55 metres amb reunions muntades ens estava esperant!! Quant gel, quina passada!!!
Però no hi ha res de gratis en aquesta vida. La Gemma tenia la seva venjança ben planejada: una tarda sencera a l'IKEA!
Des d'abans d'entrar que ella sabia perfecta- ment quin model d'estante- ria volia... Però és clar, varem haver de passar per TOOOTES les seccions per això tan guai "d'agafar idees"... I sense fer la cervesa, que la única cosa que ens varem saltar va ser el bar!!
La veritat sigui dita, si que vaig agafar una idea de la visita a l'IKEA: si la Gemma no s'ho hagués passat bé esquiant i escalant, enlloc de l'IKEA hauríem anat a comprar roba! Bon senyal!
Podeu veure més fotos a l'àlbum.
Una abraçada ben forta dels Tiets a Amèrica!!

2 comentaris:

Sargandilla ha dit...

Paciència home, no n'hi ha per tant. Si anéssiu a comprar cordes o mosquetons segur que tu també t'hi estaries una estona. jajajajajajaj

Gemma i Eduard ha dit...

Veus Sargandilla... Aquesta vegada t'he de donar la raó...