diumenge, de desembre 17, 2006

L'Almendru


"Per Nadal cada ovella al ser corral"... I el meu corral és a Torelló. Així doncs, dimecres pujaré a un d'aquests trastos amb ales per fer com l'Almendru i tornar a casa per Nadal.

Però abans de marxar, volia fer una visita al riu Bow i recordar la primera vegada que el vaig anar a veure ara fa un any (les víctimes més prime- renques d'aquest blog segurament ho recordareu).
Déu ni dó com ha canviat el panorama des d'aleshores! Les coses no podrien anar millor, i aquell nen del jersei de colors que passejava per Calgary "com un pinguinu a un garatge" (mai tant ben dit), ara és un nen amb jersei de colors que passeja per Calgary "com en Pere per ca seva"... I això és només el començament de l'aventura canadenca!

Amb la tranquil·li- tat de la tarda, m'ha aclaparat l'esperit nadalenc... Fins al punt de veure una versió (una mica "lliure") del pessebre en aquesta imatge del "Bow" sota el "portal". Ja sé que hi falten alguns personatges, però en aquests temps moderns és molt difícil trobar "sants", "verges", i "burrus" prou burrus com per ficar-se al riu congelat esperant que jo els tiri una foto...

La setmana passada es va acabar l'activitat frenètica del cole (ja tocava!), i ara només em falta que la senyoreta m'ensenyi el vers de Nadal i esperar que arribi el dimecres per venir-vos a veure, quins nervis!!

Així doncs, la pròxima vegada que ens veiguem serà "en vivo i en directo", al voltant d'una taula amb els millors embotits del món! Això sí que és anyorança!!

Una abraçada ben forta, fins molt aviat... i Bon Nadal!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què guai, quina enveja que me fas! Fins quan et quedes per catalunya?

Sargandilla ha dit...

Estimat Eduard!

Ja t'anem preparant el fuet!!! Corre, corre, que t'enyorem!!!

Muaka!

Anònim ha dit...

Bon any!!!
com han anat les festes? espero que moooooooooooolt però que molt bé!!

Estàs jugant amb les joguines que t'han portat els reis? ;p.... què no falta cap peça! mira bé les instruccions.
Una forta abraçada

Anònim ha dit...

Com que feia dies que no respiraves, precisament ahir, et vaig enviar una corona de flors amb una banda lila on hi diu "Els del puig no t'oblidaran". Però com que veig que ets viu, quan arribi la corona la podràs fer servir per posar a la cadira quan tinguis morenes. Ben revingut a la vida.