dilluns, de març 24, 2008

Pa a qui no té dents

El món està molt mal repartit: nosaltres que som uns estevets del gel, varem tenir l'oportunitat d'anar a un autèntic palau... Que, per ser francs, ens va superar per golejada!
A aquest mur de gel, només hi havia dues vies en les que em veia en cor de pujar, i una d'elles (la més guapa, val a dir) va estar ocupada tot el dia per una altra cordada. Així doncs, ens varem passar el dia jugant a la cascada "dels nens" (dreta però mooolt curta), pujant-la per totes les variants possibles fins quedar destrossats.
A veure si el pròxim dia que hi anem l'altra no està ocupada!
Més fotos a l'àlbum!

2 comentaris:

Sargandilla ha dit...

Ei!!! Per aquí també hem tingut unes festes blanques. Dissabte va caure una calamarsada del quinze a Girona (just quan acabàvem el trasllat!!!, però per allà dalt al Ripollès i la Garrotxa va nevar i tot!!!! Visca la primavera blanca!!!!!!!!!!
Petonets,

morfu ha dit...

Molt bones !!! vaya, vaya ... si sabéssis des d'on t'escric aquest mail, vaja que estic amb pantalons curts, sandalies i camiseta de tires. Estic passant calor !!! però si tingués aquestes cascades a l'abast no dubtaria en cap moment en escalar-les. Bé, que estic a FUERTEVENTURA a casa de la Niseta passant uns dies d'allò més playerus. Amb banys al mar inclosos. Ja veus com es la vida uns es foten de fred i els altres de calor. Ce la vie! Una abraçada ben forta !