diumenge, de gener 20, 2008

Segon Round

Molt bones a tots/es, i benvinguts/des a la segona temporada de Els Tiets (en plural) a Amèrica: el segon "round" de vida en parella! Una temporada que comença marcada per les novetats que ha portat la visita Nadalenca d'enguany:
En primer lloc, el fet de descobrir que hi ha molta més gent del que ens pensàvem que llegeix aquesta xorrada de bloc!! Crèiem que éreu 4 matats, però resulta que en sou molts més! No sabem si és que teniu molta més paciència, o moltes menys ganes de treballar del que ens pensàvem (i qualsevol excusa és bona per perdre una mica el temps quan sou a la feina...). Sigui com sigui, moltes gràcies pel seguiment!
En segon lloc, els generosos regals del tió i els reis que de ben segur ens milloraran la qualitat de vida. Moltes gràcies!!
Finalment (tot i que soni molt cursi, és veritat), el que valorem més d'aquest Nadal són els records dels moments fantàstics que hem passat amb tots vosaltres. És una passada tornar al cap d'un any i veure que família i amics hi seguiu sent, que podem comptar amb vosaltres, i que ens rebeu amb la mateixa il·lusió que tenim nosaltres... MOLTES GRÀCIES PER SER-HI!! Tot i que "per culpa" d'això ens fem un fart de plorar quan tornem cap a Calgary, estem molt contents que sigui així.

Buenu, cursilades a part: SIGUEU MOLT BENVINGUTS/DES A LA NOVA TEMPORADA! De la qual podreu veure les fotos a l'àlbum "Segon Round".

Una forta abraçada dels Tiets a Amèrica!

1 comentari:

Sargandilla ha dit...

Ei macos!
Nosaltres també ens alegrem molt quan veniu i ens posem tristois quan marxeu... a visita es fa curtíssima!!! Però bé, també fa il·lusió poder seguir dia a dia (gairebé) la vostra aventura canadenca. Si més no, sembla que no esteu tan lluny.
Molt maco el 2n round. Un petonarro!!!