diumenge, de maig 13, 2007

Un somni fet realitat!

ENS HEM COMPRAT UNA FURGO!!!!

No té Westfalia (encara, je, je, je...) però si treiem els seients de darrera es converteix en una mini auto-caravana de collons!!

Això si que és un sòmni fet realitat: un trasto amb rodes on hi cabem persones i material per un tubo... A partir d'ara no deixarem respirar les Rocky Mountains!
A Canadà tot és més car que a Catalunya menys els cotxes de segona mà. Vam fer els números, i creiem que podem arribar a finals de mes tot i tenir cotxe, així que AUIDÒ! A Canadà no hi estarem per tota la vida, així que val la pena que aprofitem a tope, i aquí sense cotxe no es pot fer res!

Quant temps que fa que somiava amb una furgoneta... Quina il·lusió!! A més, és el nostre primer cotxe (tant per la Gemma com per mi) i això encara ho fa més emocionant.

De moment la Gemma és la única que té carnet de conduir canadenc, de manera que tinc "xòfer". Ara que he acabat els exàmens m'hauria de posar les piles i treure-me'l jo... Tot i que ja m'estic mal acostumant a això de que et portin...

2 comentaris:

Sargandilla ha dit...

Nens!

Kin luju no?? La veritat és que és molt maca... la furgo!!!!
Espero quela disfruteu moooolt!!!

Anònim ha dit...

Hem quedat garrativats al veure en la sisena foto del bloc que el teu germà et va venir a visitar i a nosaltres no ens n'heu dit res. Estem en estat d'indignacció profunda.
-Xevi Capdevila